GÅRDEN

- en oase i Højvangen

AKTIVITETER PÅ GÅRDEN

På gården er der altid stor aktivitet.

• KANINER / HAMSTERE: Lokale børn holder kaniner, hamstere eller lign. smådyr. Læs mere her om muligheden for at leje en smådyrsboks til din kanin, marsvin eller hamster.

• FÅR & SMÅGRISE: Der er klappefår og grise på Gården. Mange kommer forbi for at besøge dyrene. Ikke mindst om foråret, hvor de små lam er en stor attraktion.

• HESTE: Gårdens heste er meget populære blandt områdets børn. Efter aftale kan børn få en ridetur og deltage i pasningen.

• PETANQUE: Snup en dyst med familien eller vennerne på Gårdens petanquebane. Medbring selv petanque-kugler. Banen er til fornøjeligt spil og har ikke standardmål. Efter brug udjævnes sand.

• SANKT HANS FEST: Hvert år afholdes Sankt Hans Fest på markerne. Det er et festligt samlingspunkt for hele området. Se årets program her.

Foreningengaarden.dk

VELKOMMEN TIL